Firas Al-Saffar, SS15, Très NatureL

Vår och sommarkollektionen för 2015 ser ut så här.

Inspirationen till kollektionen är svensk natur; ängar, sjöar, nyplöjda åkrar och lövskog. Jag har döpt kollektionen till Très NatureL, Väldigt naturlig på svenska. Det är en anspelning på ordet natur, la nature på franska, men väldigt naturlig är man också i färgerna grön, blå, brun, vit och svart.

Märket Firas Al-Saffar står för tidlös och minimalistisk design, plaggen är lediga men eleganta och alltid med små intressanta detaljer. Det är ett märke som riktar sig till män som uppskattar design och vill ha välarbetade kläder med en hög dos mode. Materialen är valda med omsorg för att kombinera estetik med funktion.

Translation
The inspiration to the collection is Swedish nature sceneries; meadows, lakes, forest, croplands. I’ve named the collection Très NatureL, Very natural in English. I played with the word La nature, The nature. And being dressed in the earthy colors of this collection is very natural.

The brand Firas Al-Saffar stands for timeless and minimalistic design. The garments are cool yet elegant and tehy always have small interesting details. It is a fashion brand for men with an interest in design, looking for well made clothes with a high degree och fashion. The fabric are chosen thoughtfully to combine nice esthetics with function.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.