Firas Al-Saffar SS14 available online


Nu finns vår och sommar 2014 kollektionen från Firas Al-Saffar tillgänglig på web-shopen. Firas Al-Saffars första kompletta kollektion för män heter “My Story” och plaggens namn är en resa från Begynnelsen till Slutet. Plaggen är minimalistiska och representerar ett tidlöst mode. Fler plagg än de som finns i detta inlägg finns i shopen.
Web-shopen hittar ni här och kampanjbilderna finns här.

Translation
The spring/summer 2014 collection from Firas Al-Saffar is now available in the web-shop. Firas Al-Saffars first complete collection for men is called “My Story” and the name of the garments is a journey from The Beginning to The End. The garments are minimalistic and represents a timeless fashion. More garments are than the ones in this post are available in the web-shop.

Find the web-shop here and the campaign pictures here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.