5 favourite shirts

Acne, Mac Animal, 2895 SEK

Common, Ulrich Shirt, 2250 SEK

Uniforms for The Dedicated, The Seducer Tumoil Print, 1400 SEK

Uniform for The Dedicated, The Seducer Black Pinstripe, 1200 SEK

Wood Wood, Paradiski Shirt, 135 EUR

Efter ett längre avbrott återtar jag bloggandet. Framöver blir det i huvudsak inlägg om mode för män. Jag kommer att lägga upp bilder på mina outfits, tips på allt inom herrmode men ibland annat beroende på humör och i mån av tid.

Translation
After a long break from this blog I’ve decided to start publishing new posts. I’ll mainly be blogging about fashion for men. I’ll publish pictures of my outfits and posts about men’s fashion i general. Stay tuned.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.