Sardinia – Pt. 2, Bosa and surroundings

Efter Alghero där vi landade och tillbringade de tre första dagarna åkte vi söderut på västkusten till den lilla staden Bosa. Resan gick utmed snirkliga bergsvägar som bjöd på spektakulära vyer. Väl framme vid Bosa möttes vi av färgglada hus och en trevlig strandpromenad. I stadens gränder hittade vi små restauranger med mycket god mat. Och på ett övergivet tågspår tog vi en massa foton som jag kommer använda till kommande lookbook. Solnedgångarna var fina och havet stilla. På väg därifrån vidare till huvudstaden Cagliari passerade vi en by där alla hus hade målningar på fasaderna, fina vikar och vi gjorde ett bad- och lunchstopp vid Torre Grande.

Translation
Our second stop in Sardinia after Alghero was the small town Bosa. It is an old town along a river with colorful houses and pleasant tiny restaurants. I shot my new lookbook on a old railway. On our way further south to Cagliari, the capital of Sardinina, we passed nice bays and villages. We also had a lunch/ swimming stop at Torre Grande.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.