Sardinia – Pt. 1, Alghero and surroundings

Sardinien är en fantastisk ö och vi älskar den. Så mycket att vi vill skaffa ett boende här (Får se om vi har råd. Vi ve inget om prisläget på fastigheterna, men man måste ju drömma stort). Vi har nog hittat vår favoritstad (skriver om det i Pt.3), men vi har ju en vecka kvar så det kan komma att ändras. Denna ö är som ett vykort i 3D. Och så maten. Jag har gått upp flera kilon redan. Det blir inga badbilder på mig har jag bestämt så jag fortsätter gotta mig i italienska kolhydrater. Alghero, där vi landande, ligger på Sardiniens nordvästra del. Under de tre dagar vi bodde i Alghero gjorde vi ett antal utflykter till fin fina vikar, medeltida små städer och breda sandstränder. Och de krokiga vägarna längs en dramatisk kust är kantade av olivlundar, vinodlingar och en massa annat gott som är solrika länder förunnat.

Translation
Above are pictures from Alghero and its’surroundings , which is our first stop on Sardinia. This Island is beautiful, with dramatic sceneries, tasty food, nice beaches and lots of sun. We fell in love with this place when driving from the airport to the city We will drive around Sardinia starting in Alghero on the northwest part of the island.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.