Firas Al-Saffar Pre-Fall 2013 collection available online

Då är det äntligen lanseringsdags. Jag har jobbat på den här lilla kollektionen ett tag. Det har varit en mycket lärorik resa som jag kommer att ha väldigt stor nytta av framöver. Jag är som sagt på god väg att färdigställa kollektionen för våren och sommaren 2014. Men först ska min allra första samling få en del uppmärksamhet.
Som ni ser är den minimalistisk. Den är stilren med små detaljer som t.ex. dragkedjan i ryggen och/eller panelen i ryggen som gör att plaggen sticker ut (se hela kollektionen här). De syns. De är för män och kvinnor som älskar mode. Jag har själv haft dem på mig på diverese tillställningar och de får den uppmärksamhet de förtjänar. Hela kollektionen är tillverkad i Sverige och jag måste säga att det känns bra att varje plagg är märkt Made in Sweden. Det ser man inte så ofta nuförtiden.
Låt mig avsluta med några säljord. Kollektionen består av ett antal designade tröjor, så kalla dem inte för t-shirts. Det är tillverkade av duktiga skräddare som lagt mycket tid på att göra dem topnotch. Och de är inte massproducerade. Du kommer att vara unik i varje plagg.
Köp kläderna här.

Translation
My first mini collection is finally available for purchase online. You can shop the whole collection here. I’ve been working on this collection for quite some time. It’s been a lot of fun and I’ve learned a lot. So I’m prepared for all the challenges now while working on my next collection, the one for spring/summer 2014.
A few words about the Pre-fall 2013 collections. It’s minimalistic with small details making every piece special. People will pay attention to whoever wears these pieces, because these are not regular t-shirts they are short sleeved sweaters with loads of fashion factor for men and women loving fashion. They are all Made in Sweden by skilled people that have put a lot of effort on the details to give you the best possible quality. You can see the whole collection here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.