Firas Al-Saffar SS14, teaser

Säljstart av tröjorna från minikollektionen är dagar bort. Den 16:e juni kommer man att kunna köpa dem online. Nästan samtidigt kommer kollektionen för vår/sommar 2014 (SS14) vara klar. Den är primärt fär män, men en del av plaggen kommer att vara unisex liksom i den första. I SS14 kollektionen finns kortärmade tröjor, skjortor, en jeanströja, shorts, jeans, en kavaj och en jacka. Allt i Firas Al-Saffar anda. Ovan är bilder på två av plaggen. En lookbook med bättre bilder kommer längre fram, men jag ville ge er en liten förtitt på det som komma skall.

Translation
The pieces from my first mini collection will be available online 16 June. At the same time the SS14 collection will be ready. It’s a collection for men but a number of pices will be unisex. The SS14 collection will include short sleeved sweaters, shirts, a jeans sweater, shorts, jeans, a blazer and a jacket. All in Firas Al-Saffar style off course. A lookbook will be published later this summer but I wanted to give you a sneak peek of the new collection.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.