photo shoot

I lördags var det dags att ta material till hemsidan och webshoppen som jag jobbar på inför säljstarten av kollektionen i början av sommaren. Fotograf var ingen mindre än min vän Håkan Skarf, som både är ett teknikfreak och en mycket duktig fotograf. Modellade gjorde Lars Rosendal, Elin Lundman, Kemal Alidzikovic och Erik Reinerstedt.
Efter ca 3 timmar på ett soligt Långholmen fick jag med mig 541 foton, vilket innebär att jag har material så det räcker till diverse markandsföringsaktiviteter. Ni får ett smakprov här på bloggen, men det kommer mera på hemsidan när det är dags.

Translation
Above are some pics from the photo shoot we did for the mini collection last Saturday. Photographer was my friend Håkan Skarf and the models are Lars Rosendal, Elin Lundman, Kemal Alidzikovic and Erik Reinerstedt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Dammode, Herrmode. Bookmark the permalink.

One Response to photo shoot

  1. nina says:

    àhhh jag vill oxa va modell for din kollektion :) Snyyyggt!!

Comments are closed.