by Firas Al-Saffar

Idag fick jag leverans. Fabriksproverna blev klara igår och åkte express från Borås till Stockholm. Jag var riktigt nervös när jag höll i paketet. Det är ju svårt att ha fullständig kontroll på distans så jag har terroriserat fabriken med telefonsamtal som har tagit sig tid att diskutera med mig. Och jag är väldigt nöjd med resultatet.

De tre urspungsmodellerna har blivit sex. Denna minikollektion kortärmade tröjor var från början ämnad för män bara, men en del av plaggen som kommer att finnas till salu är unisex. Nu när tillverkningskedjan inklusive materialtleveranörer är säkrad börjar jobbet med sälj och marknadsföring på allvar. Det blir mitt fokus den kommande månaden och förhoppningsvis kan plaggen börja säljas i början av sommaren. En hemsida och en webshop är på gång.

Här är några av modellerna.

Mer info och bilder kommer på hemsidan inom kort. Jag håller er uppdaterade.

Måste ännu en gång tacka Joakim Hedin som gjorde detta möjligt. Utan hans hjälp hade detta aldrig gått.

Translation
I’ve been working on a mini collection for men for some time now but some of the garments are actually unisex. I received the factory samples today and I’m so pleased with the quality. Its’ all Made in Sweden. The next month I’ll focus on selling and marketing. An online shop will be available this summer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.

2 Responses to by Firas Al-Saffar

  1. nina says:

    OMG!!!!!!!! Grattis BABE!!! sa roligt! Jag visste att du skulle fixa det!! JALLA ingen tid att spilla…fixaaaaaa :) <3

  2. Charbel says:

    As läckra, äntligen har dem efter längtade kmt❤

Comments are closed.