Swedish Fashion Pop Up Store

Igår var Erik och jag på ett event, nämligen öppnandet av 2013års upplaga av Swedish Fashion Pop Up Store. Under helgen kommer ett antal nya svenska designers att ställa ut sina kollektioner till salu. Bakom initiativet står Svenska Moderådet och Tjallamalla. Läs mer om det hela på den här länken där alla designers finns listade.

Vi minglade i den stora lokalen som är konstärligt inredd med tjock-TV och annat kul. Det finns helt klart många duktiga designers. Majoriteten av det som är utställt är damkläder men det är ett gäng märken för män också. Jag provade kläder från Army of me, freddieg och josefinjosefine. Fick med mig en kasse hem.

Det bjöds på underhållning så klart.

Translation
Erik and I attended the opening of Swedish Fashion Pop Up Store, a temporary store promoting young/new Swedish fashion deigners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.