a saturday full of activities

Torsdag kväll kom svärmor på besök. Av den anledningen har jag valt att inte blogga under hela helgen. Men det har ju varit en helg full med aktiviteter och jag har tagit en del bilder så det kommer några inlägg om de gångna dagarna så här i efterhand.

Efter en sen frukost, ett pass på gymmet för min del och en långpromenad för Erik och Meta (svärmor) möttes vi upp på Herrängens gård för lite lunch. Gården är från sekelskiftet med kakelugnar som många drömmer om, fönster som skulle passa i romatiska filmer á la Jane Austen och enkel men väldigt god lunch. Och när det är -10 kallt i mars måste man ha mössa på sig och då är man inte så fin i håret på korten.

Väl hemma vilade vi en kort stund och gjorde oss i ordning för utgång igen. Vi mötte upp Wafaa, Josef, Jutta och Malcolm utanför den jamaicanska restaurangen Black A Yard på folkungagatan där vi åt en mycket god middag.

Mätta och belåtna åkte vi till Globen där vi tittade på showen Alegria med den kanadensiska gruppen Cirque du Soleil. Det var en födelsedagspresent från Erik och mig till alla övriga. Det var en mycket underhållande show precis som vi trodde att den skulle vara även om den inte var lika bra som KA (också en Cirque du Soleil show) som vi såg i Las Vegas, men den var nog det mest spektakulära jag sett i hela mitt liv så Alegria var riktigt bra i alla fall.

Efter showen sa Erik och jag hejdå till det stora sällskapet och åkte hem till Magnus och Tarcisio där Melodifestivalfinalfesten pågick. På väg dit tog vi reda på vinnaren och blev glada att Robin Stjernberg hade vunnit det hela. Och när vi kom in till T+M välkomnades vi med dragshow och så festade vi till en bra bit efter midnatt.

Strax efter 01:00 bestämde vi oss för att gå vidare och åkte till Kolingsborg vid Slussen. Kön var oändligt lång och då var man glad att man stod på “listan”. Tack bästaste Erik Nielsen för att du är så snäll och skriver mig på listan. Strax efter att vi hängt av oss jackorna, vilket var en pers fick vi se Anton Ewald uppträda och Army of lovers körde sin barnvisa. Sen var det dans som gällde tills vi fick ont i fötterna. I garderoben någon gång efter 04 stötte jag på härliga Gretchen och var bara tvungen att ta kort med min favoritdruga.

Lördag var en mycket bra dag, men jäklar vad trött jag var dagen efter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.