herr fånig…

Untitled

Jag är killen som blir berörd av söta kärlekshistorier på små mysiga bloggar skrivna av unga människor med stora drömmar om en framtid som erkända skribenter.
Jag är han som fäller en tår av att läsa om tjejen som lämnat trygghet, vänner och ett jobb många skulle döda för att jaga en dröm i Paris.
När jag är ensam i huset och städar med hörlurarna i örat lyssnar jag på melankolisk musik för att få inspiration till texter jag ska skriva. Jag låter Melissa Horn sjunga ”Jag saknar dig mindre och mindre i mitt öra” och låter fingrarna flyga över tangentbordet. Och på skärmen ser jag meningar som jag hoppas ska beröra ta form.
Jag tycker om att avsluta dagen med att titta på bilder på par som kramas, små fluffiga moln på en blå himmel och rosa blommor.
Och ofta känner jag mig fånig. När jag läser bloggar som ingen man in min ålder läser, när jag gråter för att andra lyckats uppfylla sina drömmar, när jag låter de sorgsna sångerna påverka mitt humör och när jag väljer bilder på kramar och moln istället för vad som helst annars.
Men det skulle å andra sidan vara tråkigt att bli botad från fånigheten. Och den är trots allt bara en av mina sidor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Love. Bookmark the permalink.