instagram friends

Jag har gått och blivit beroende av instagram. Det är i alla falla den app jag ägnar mest uppmärksamhet. Det är fantastiskt att kliva in i andras värld på detta sätt. Människor från hela världen som lägger upp bilder på sig själva och sånt de upplever och man väljer själv vilka man vill följa. Det är bara kul. Så jag tänkte tipsa om några av de instagramvänner jag följer.

rubengalarreta

Den här spanjoren är en mycket begåvad designer, som lägger upp bilder på sina skapelser och ibland på sig själv och de kläder han bär. Killen är tallangfull och sockersöt.

alfavi

En elegant spanjor som gillar färgglada strumpor och bär alltid snygga skor.

kavorka84

Härligt galen Stockholmsbo, som verkar leva ett fartfyllt och färgglatt liv. Har en massa fina kläder som jag gillar.

Translation
Above are pictures by three of the people I follow on instagram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in I like. Bookmark the permalink.