Saturday

Efter sovmorgon och en lugn förmiddag gjorde vi oss redo att åka in till stan.

Erik ville shoppa lite och Molly behövde bättra på sina körkunskaper.

I Stockholm var det soligt och kallt i lördags.

Vi började men en brunch på Egoiste i MOOD-gallerian.

Sedan betade vi av butikerna kring Norrmalmstorg och Biblioteksgatan, bl.a. COS och Acne.

Jag provade den här skjortan på Acne, men köpte inte den.

Vi var tillbaka i huset strax innan 17 och en timme senare skulle vi på den första av fem Melodifestivalenmiddagar…

…hemma hos Rafael och Stefan. Vi åt gott och hade väldigt trevligt, men vilket tråkigt startfält det var. Tur att Yohio livade upp lite. Bidragen kändes bleka och daterade. Inget nytt, inget utöver det valiga och till och med ett kasst bidrag. Gosa-bidraget startade en diskussion kring innebörden av ordet Gosa (goza) på portugisiska. Pojkarna var oense huruvida det betydde njuta eller ejakulera. Vi som inte kan portugisiska kunde inte bidra med så mycket.

Och när vi kom hem, en stund efter midnatt tittade vi på två avsnitt av Downton Abbey säsong 3.

Translation
This past Saturday was a sunny and cold such in Stockholm. After a slow morning, Erik, Molly and me too the car to the city. We had brunch at Egioste, Erik did some shopping and I tried a shirt from Acne. The first round of the Swedish Eurovision song contest started on Saturday and we were invited to our friends Rafael and Stefan house. We had dinner and watched the show. Back home we watched two Dowton Abbey season 3 episodes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.