got my keys, got my coat, got my shoes on, got my phone, got my bag, got my nails on

Kofta/Cardigan: Nikolaj d’étoiles – Skjorta/shirt: COS – Chinos: Acne – Belt: Acne – Skor/Shoes: AllSaints – Väska/Bag: Kenneth Cole – Hatt/Hat: H&M

Gårdagens outfit. Helt ärligt så hade jag inte hatten på mig på jobbet, men den liskom passar ihop med resten så jag valde att ta med den på bilderna. Mitt ansikte trycktes ihop lite av hatten så jag har en konstig min på alla bilder, tycker jag i alla fall.

Skjortan är tvärrandig. Syns lite dåligt på bilderna. Jag väljer alltid plagg som har ränder på tvären om jag ska ha ett klädesstycke som är randigt. Anledningen är att man ser längre och smalare ut i kläder med vertikala ränder. Det passar perefekt för lite kortare män. Det positiva med tvärrandigt är att man ser bredare ut.

Translation:
My outfit yesteraday. I didn’t wear the hat at work but it’s a nice complement to the rest so I chose to include it in the pictures. The shirt is horisontally striped which is hard to see.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Outfits. Bookmark the permalink.