H&M SS2013

Jag gillar verkligen vår/sommar 2103 kollektionen för män från H&M, speciellt alla kabelstickade tröjor och outfiten med den gröna skinjackan. Den militärinspirerade jackan som går i olika nyanser av grönt är också ett fit plagg. Kläder i mörkgrönt/militärgrönt är en bra investering eftersom de kan används året runt till skillnad från t.ex. kläder i mingrönt som är en typisk vår- och sommarfärg.

Translation
The Spring/Summer 2013 mens collection from H&M is a balst by the pictures to deem. I especially like the cable knits sweatres and the outfit with the green jacket. The military inspired jacket with the different shades of green is also a nice piece. The good thing with clothes in darker green is that they can be usen during all year round unlike other spring/summer colors like mint green.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.