my inspiration

Jag har börjat skissa på nya plagg som om jag får drömma stort kommer att vara en del av vår- och sommarkollektionen för 2014. Man ska hela tiden ligga minst ett år före har jag lärt mig så i princip ska en provkollektionen finnas att visa upp nu i sommar. Och som i allt som har med skapande att göra behöver man inspiration. Jag har ett kollage med bilder på diverse plagg, föremål och annat konstnärligt som utgör temat för den kollektion jag skissar på just nu. Jag har samlat till det kollaget under en längre tid. Men inspiratin kan man ju aldrig få för mycket av och nedan är en massa underbara kläder som inspirerat mig den här veckan. Och plagg som jag skulle älska att äga och bära.

Christian Lacroix

Dior Homme

Frankie Morello

Jil Sander

Neil Barrett

Nicole Farhi

Translation
Above are pictures of clothes that inspires me when designing my own garments. And they are clothes that I’d love to wear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.