5 things I like this Thursday

Om ni inte har upptäckt den här låten än så rekommenderar jag er att lyssna på den. Videon är dessutom riktigt skön. Lyssna extra noga på 2:31 – 3:08 in i låten. Det är som om Solange är under vattnet och simmar upp mot ytan, 3:08 bryter hon liksom genom vattnet. Föreställ er det när ni lyssnar på låten.
Och förresten är inte Solange ett väldigt fint namn?

När vi var i Barcelona över jul såg jag plagg från det spanska märket Kling i en liten butik och tänkte direkt att jag måste göra reklam för dem. Jag gillar de färgglada restroinspirerade kläderna. Jag är osäker på om man kan köpa deras kollektioner i någon affär här i Sverige, men de har en online shop.

Efter ett besök av Dalidas hus och grav i Paris, lyssnade vi på flera av hennes låtar. Jag har ju hört dem många gånger förut, men vill ändå lyfta fram dem som en av de sakerna jag tycker om just idag. Fransk/italiensk/arabisk-inspirerad musik är skön. Lyssna på den här listan.

De här två skjortorna från danska Humör.

Untitled

Marija Strajnic’s fotoflöde på flickr.

Translation
This Thursday I like:
1: Losing you by Solange, both the song and the video. 2: Clothes from the Spanish brand Kling. 3: Dalida. Paris reminded me of her and all the song she’ve sang. 4: Two shirts from Danish Humör. 5: Marija Strajnic’s photostream on flickr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in I like. Bookmark the permalink.