Happy New Year!

20121231-221154.jpg

Önskar er alla ett gott nytt år. Tack alla ni som följt mig. Och ha nu en kul kväll.

Translation
Thank you to all of you that have been following my blog during the past year. I wish you all a Happy New Year and have a fab night.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Happy New Year!

 1. Susanna says:

  Hoppas kvällen blev som du önskat. Vad är väl ett nyår i Paris mot att sitta hemma i Svedala med regn och is…….avundsjuk……..nä inte alls…..hm, typ. Ser fram emot att fortsätta kika in till dig på bloggen. Keep up the good work!

  • Firas says:

   Hej Susanna! Kvällen blev toppen. Att fira nyår med folk i vars sällskap är ett bra koncept, vilket jag antar du gjort och hoppas att du hade en bra nyårsnatt trots regn och rusk. Måste erkänna att vårliga Paris att skönt avbrott från kyla och mörker här hemma i Svedala.
   Det gläder mig att du fortsätter kika på bloggen. Jag ska försöka fortsätta blogga. Jag har haft väldigt mycket på jobbet och privat och därför inte hunnit skriva några längre texter men hoppas att det blir lugnade snart.
   Ha det!

Comments are closed.