5 rea-plagg för män jag vill tipsa om

Efter julen kommer rean. På grund av global ekonomisk kris och annat problematiskt det talas om på nyheterna är rean riktigt bra nuförtiden. Förr hittade jag inget på rean och skippade den helt och hållet, men de senaste två åren har jag fyndat riktigt bra plagg. Det kan alltså vara värt besväret att trängas med andra rea-lovers.

Nedan är tips på fem rea-plagg (2012) för män . De jag tänker ta en närmare titt på. Lycka till med shoppandet.

Weekday, Max Sweater, 400 SEK.
Denna tröja har jag provat och den ska jag ha. Fickan är i läder.

Weekday, Fall Sweater, 400 SEK
Den heter ju Hösttröja, men är tunn och funkar lika bra på våren. Passar bra på bredaxlade män och/eller de med schyssta bröstmuskler, annars finns risk att det ser flickigt ut, men har man inget emot det är det bara att köra i alla fall.

Velour, Adan Sand Beige, 597 SEK
Chinosen från Velour är en bra investering. De sitter snyggt, är i mycket bra kvalitet och kan bäras till alla tillfällen. Jag har tre par själv, men inte de här i beige, som för övrigt är den ultimata åretruntfärgen.

COS, Leather Ankle Boots, 1050 SEK
De här kängorna köpte jag själv för någon månad sedan till full pris och är mycket nöjd med dem. Jag tycker att COS gör riktigt snygga skor. Klassika, eleganta, bra kvalitet och mycket bra priser med tanke på att allt faktiskt är i läder och inte plast som hos många lite billigare kedjor.

Zara, Uniformsrock, 599 SEK.
Zara kan design. Den här rocken är inget undantag. Också en bra investering för det kommande halvåret, bortom mars.

Translation
Five items for men on sale . Klick the links for more details.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.