Lucka 12: En bild på någon du saknar. Lucka 13: En bild på någon av dina favoritsaker.

Nina är en vän som jag känt i sju år och vi klickade dag ett. Hon är en person som man bara tycker om. Bilden ovan är tagen i juni i år. Nina, Charbel och jag var i Retiroparken i Madrid, där Nina bor. Vi bodde hos henne en vecka och gjorde väldigt mycket trevligt och filosoferade om det mesta till sent på nätterna. Jag önskar att hon bodde lite närmare då hade vi kunnat ses mycket oftare.

Mina brusreducerande BOSE-hörlurar är en av de bästa investeringarna jag gjort. Jag har alltid på dem när jag är ute och flyger och reducerar bort snark, ointressanta diskussioner och barnskrik. Så jäkla bra.

(Klicka här för att läsa om Emilys julkalender och se vilka fler bloggare som har lucköppning varje dag. )

Translation
Number 12 in Emilys calendar: A picture of someone you miss. My friend Nina who lives in Madrid.
Numer 13: A picture of one of your favourite things. My noise cancelling BOSE headphones. I always use them when I travel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Lucka 12: En bild på någon du saknar. Lucka 13: En bild på någon av dina favoritsaker.

  1. nina says:

    ààhhhhh álskar denna bild!! saknar dig oxa!!!! You never know, maybe we will soooon live closeby! :D

Comments are closed.