Lucka 11: En bild som representerar dina framtidsdrömmar. A picture representing your dreams about the future.

Just nu lever jag drömmen om att få lansera en egen kollektion. Det är en dröm jag haft länge, men inte prioriterat eftersom jag har haft andra projekt i livet som tagit mycket tid. Det har jag väl fortfarande, men åren går ju så jag kände väl “nu eller aldrig”. Det rullar på. De första provplaggen från vår/sommar 2013 kollektionen är uppsydda och det är dags att markndsföra och hitta de rätta samarbetspersonerna. Samtidigt ritar jag redan på höst/vinter 2013 kollektionen.

( Klicka här för att läsa om Emilys kalender och se vilka andra bloggare som har lucköppning.)

Number 11 in Emilys calender. Todays topic: A picture of something that represent your dreams about the future.Designing clothes and having my own brand is a something I hope to achieve relatively soon. It has been a dream for a while and I’m working hrad to make it happen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.