of all the cities I’ve been to yet I miss you the most

F*** IT, Let's go to New York wall sticker by Antoine Tesquier Tedeschi

Jag vet att jag tjatar om det ofta. Hur mycket jag tycker om New York alltså, men det bara är så att jag tänker på den där staden väldigt ofta. Sedan 2008 har jag har besökt Det stora Äpplet minst en gång på er, men i år blev det inget besök. Och det känns som att ha gjort slut med någon man fortfarande älskar. En slags, längtan/vemod-känsla typ. Måste bara åka dit så fort som möjligt.

I often talk about how much I love New York. I know that I’ve bothered you enough with all my stories about The Big Apple, but I truly think about the city tha never sleeps quite often. Since 2008 I’ve made it at least once per year to NY but this year I couldn’t squeeze in a visit to my favorite city yet. I have to go over there asap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in I like. Bookmark the permalink.

One Response to of all the cities I’ve been to yet I miss you the most

  1. nina says:

    ahhh jag e helt kár i NYC jag med! Jag önska att jag kunde àka dit jag med. Flytta dit sà kan jag besöka dig igen haha :D

Comments are closed.