my sunday

I söndags åt vi brunch med Magnus och Tarcisio i Hammarby sjöstad.

Jag var också med. Titta vad fokuserad jag ser ut. Detta var den bästa bilden jag hittade på mig. På alla andra har jag munnen full med mat eller så gör jag konstiga grimaser. Spontana bilder vid matbordet är inte jättebra.

Efter brunchen tog vi en promenad vid Finnboda hamn.

Molly var på kramhumör.

Vi gjorde ett besök på Fogia. Älskar lokalen. Det är en K-märkt varvslokal.

Fina prydnandskuddar.

Och en fin puff.

Magnus och Tarcisio talade varmt om Downton Abbey så vi åkte till Sickla Köpkvarter efter att kört hem pojkarna och köpte de två första säsongerna. Vi poppade popcorn och tittade på två avsnitt efter Solsidan och Hellenius hörna. Jag klämde in ett träningspass mellan brunchen och TV-stunden, bara så ni vet. Så jag åt popcorn med gott samvete. En TV-intensiv söndagskväll och en mycket bra söndag.

We had brunch with our friends Magnus and Tarcisio, took a walk and visited a furniture store. We spend the evening watching Dowton Abbey. A very calm a nice Sunday.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to my sunday

  1. nina says:

    Fina bilder, men du… Jag vill se mer bilder pà ditt hem, vantar pà en inbjudan hem till dig :)

    <3

Comments are closed.