5 things I like Monday

Amanda Jenssens nya album “Hymns for the haunted”. Gillar varenda låt, men tycker om “Open the Lid och “Light and easy” extra mycket. Albumet finns att köpa fom 2011-11-14, men 11 av 12 låtar finns redan på Spotify.

Olivgröna plagg från Acne.

Penélope Cruz by Tom Munro

Brad Pitts möbelkollektion i samarbete med Frank Pollaro. Läs mer här.


Skurkarna (Ola Rapace och Javier Bardem) i senaste Bond-filmen Skyfall.

This Monday I like Amanda Jenssen’s new album Hymns for the haunted, olive green garments by Acne, photos of Penélope Cruz taken by Tom Munro, Brad Pitt’s furniture collection with Frank Pollaro and the baddies Ola Rapace and Javier Bardem in the new Bond movie Skyfall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in I like, Okategoriserade. Bookmark the permalink.