COS, Autumn/Winter 2012/2013

Det var ett tag sedan jag skrev något om mode för kvinnor men COS kollektionen för hösten/vintern 2012/2013 måste bara uppmärksammas. Allt är stilrent, elegant och klassigt. Sen gillar jag att de vågar sig på färg. Pasteller är annars ofta begränsat till de varmare årstiderna. De gröna nyanserna är fantastiska. Tänk om det fanns plagg för män i samma färgskala. Då hade jag garanterat överköpt mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Dammode. Bookmark the permalink.

2 Responses to COS, Autumn/Winter 2012/2013

  1. COS är alltid bra, mitt bästa bästa märke! Problemet är bara att man verkligen måste prova kläderna för att se hur de ser ut och det inte finns någon butik här :(

    • Firas says:

      COS är ett av mina favoritmärken också. De har så mycket snyggt att jag blir nervös varje gång jag besöker deras butik för att det ska bli ett dyrt besök.
      Du har rätt. Man behöver prova plaggen. Många plagg är väldigt raka och man vill ju veta att man ser bra ut i dem.

Comments are closed.