kärlek love amor liebe amore amour

Om kärlek har många skrivit. Efter de tre spalterna om vänskap (läs dem här) kommer jag att publicera tre spalter om kärlek. De kommer naturligtvis inte att handla om Adam och Eva som träffas på Uppsala universitet, blir ihop, förblir ihop efter studierna, gifter sig och skaffar barn. Det är ju fantastiskt, naturligt och normalt, men kanske inte så mycket att läsa om. En liknande berättelse om Adam och Adam eller Eva och Eva är inte så mycket mer spektakulärt. Nej. Det blir inte några pluttenuttiga berättelser. Tänk mer kärlek á la Almodovar. Än så länge finns de bara i mitt huvud, men snart finns de i text också.

Kärlek är något underbart.


Men ibland gör den ont.


Kärlek kan inbegripa en dos drama.

den kan vara rak

eller glad

och leder väldigt ofta till kroppslig kontakt.

/Love is great. Love is fine. Out of the box. Out of the line.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Love. Bookmark the permalink.