Gaga…Gaga…Gagagaga…..

På torsdag smäller det. Lady Gaga intar Globen med “Born This Way Tour”. Jag var och såg henne sist hon var i Stockholm med sin “Monsterball Tour” och den showen var precis så galen och bra som jag trodde att den skulle vara. Mina förväntningar på torsdagens konsert är höööööga.

Vill bara skriva några rader om den pågående “Vem är den rådande popdrottningen”-debatten. Det är uppenbart att det är viktigt för en del vilken av de två amerikanskorna med italienska rötter som innehar titeln. Skojade lite med en Madonna-fanatiker om att Gaga har knuffat ner Madonna från tronen och han kallade mig för “hater” och skrev en lång harrang om vilken fantastisk varelse drottningen Madonna är. Jag tänkte hela tiden “Men heter inte drottnigen Sylvia?”. Måste dock erkänna att jag tycker att det är gulligt när vuxna är så engagerade i popstjärnor.

För mig, som likt skönhetsfröknar lägger mitt engagemang på världsfred och barns rättigheter, handlar det enbart om musiken. Jag lyssnar på den som gör bäst musik. Jag tycker att Madonnas nya skiva är usel och då dissar jag henne just nu, men om nästa är bra så köper jag gladeligen den. Jag varken ÄLSKAR eller HATAR någon jag aldrig har eller kommer att umgås med frekvent. Mina känslor unnar jag de personerna.

Fram till torsdag kommer Lady Gaga låtarna att köras mycket hemma hos oss. Jag har gjort en topp tio lista som jag delar med mig. Plats 10-6 i detta inlägg och resten i ett annat.

10. Edge of Glory

9. Love Game

8. Marry The Night

7. Hair

6. Sheisse

/This Thursday Lady Gaga will hit Stockholm with the Born This Way Tour and I’ll be in Globen to see her perform. No matter if she is the Queen of Pop or not, because honestly who cares. As long as she makes good musik and puts on a great show. Also find the first half of my Lady Gaga top 10 favourite songs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Underhållning. Bookmark the permalink.