Before the rain comes

Idag är det en sån dag då man inser att hösten faktiskt är runt hörnet. Det är svalt, regningt, blåsigt och till och med mörkt. Och visst är hösten en mysig årstid. När man väl accepterar att sommaren är över är de första höstmånaderna faktiskt riktigt trevliga. Regnsmattret, naturens färgskiftning och det lugnare lunket. I november börjar det kännas segt dock.
Men i slutet av augusti, de sista riktiga sommardagarna, tänker jag alltid på våren och sommaren som varit och det är ofta vemod som kommer över mig. När jag tänker på våren, träd som knoppar, längre dagar och massa par på stan som är mer kära än någonsin. Så vill jag tro när jag ser dem pussas på en parkbänk eller på en filt på en gräsplätt i alla fall. Och sommaren, picknick, bad, ljusa kvällar, sommarbröllop, solnedgångar och en massa annat härligt.
Men så är det ju. Allt har ett slut och allt har sin tid. Det som många av oss har med sig nu när hösten snart är ett faktum är härliga sommarminnen.

/Although the fall is a cozy season I can’t help my self thinking that the spring and summer with longer and warmer days, people showing their love on the streets and in parks, sunsets on warm nights, summer weeding and much more are just superior.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.