Dags att inreda biblioteket

Nu har det gått några månader sedan vi renoverade det rum som hemma hos oss går under namnet biblioteket. Jag skrev ju om själva renoveringen (läs här), men ni har inte fått se resultatet. Det beror på att rummet i princip är tomt på möbler och de bilder jag tog blev otroligt trista så det fick vänta. Kort efter att vi blev klara med biblioteket körde vi igång med badrummet och därför har inredningen gått i stå, men nu ska det bli ändring.

Det ska ju blir ett bibliotek/arbetsrum så någon typ av skrivbord och hyllor (blir nog ingen bokhylla) ska in där, men även en fåtölj och en massa annat smått som lampor och en matta. Vi har en idé om stilen. Det blir nytt och gammalt, som i resten av huset. För att få inspiration har det googlats en hel del och jag hittade Ikon M. Det är en sida som säljer klassika designmöbler. Äldre stil, i ny tappning och till ett lägre pris.

Jag hittade en stol, en fåtölj och en soffa som skulle kunna passa i vårt bibliotek.
Soffan på bilden högst upp, WOMB, skulle funka fint till de gröna väggarna.

En potentiell fåtölj, om vi inte väljer att köpa en soffa är Pelikan.

Och så kan jag tänka mig att ha, The Chair, bakom skrivbordet.

Får se vad det blir i slutändan. Just nu är vi fortfarande på planeringsstadiet.

/Check out Ikon M. It’s a site that sells classic design funritures.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.