Vintagepimp och hemmafix

UnderbaraClara släpper sin första bok den 28:e augusti. Ni som inte känner till henne får ta en titt på hennes blogg. Det är en blogg om lite av varje men ganska mycket mat och hemmafix. Clara är en väldigt kreativ person. Nästan komplexgivande kreativ och hennes stil och kreationer faller mig i smaken väldigt mycket. Boken heter UnderbaraClara: vintagepimp och hemmafix. Skriver man in koden underbar får man boken för 149 SEK hos bokus (ordinarie pris 165 SEK). Köp den här.

Jag tycker själv att inredning är riktigt kul, speciellt när man skapar något själv. Det blir mer personligt och unikt då. Det är för det mesta roligare än att köpa något färdigt. Därför ska kommer jag definitivt att investera i boken. Inspiration kan man aldrig få för mycket av. Med tanke på kvalitén på bloggen och bilderna på den antar jag att boken kommer att vara precis så färgglad och mysig som jag tror att den den ska vara.

Kom just på att den också är en bra julklapp och jag vet precis vilka som ska få den under julgranen. Jag beställer därför tre stycken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.