Gossip boys. Mörka killen.

Simon och Rafael stod framför den obligatoriska stora spegeln på gymmet och körde ett svettigt pass efter en lång arbetsdag. Om någon timme skulle de möta upp Jakob och Sebastian som ingen av dem hade träffat sedan han kom hem från Madrid för någon vecka sedan. De skulle på ett event för ett hårvårdsproduktmärke som Sebastian bjudit in dem till. Det var ovanligt lite folk på gymmet trots att beach 2012 inte var allt för långt bort. Både Simon och Rafael tyckte att det var skönt att de för en gångs skull slapp trängas med alla andra som slet för att få de trimmade kroppar de önskade uppnå.

”Hur går det med Samir?” frågade Rafael under en paus.
Simon som hängde i en stång och bättrade på sina magrutor körde klart sitt set innan han hoppade ner och svarade. Han berättade entusiastiskt hur bra han och Samir hade det. De träffades i princip varje dag. De hade väldigt mycket att prata om och skrattade väldigt ofta.
”Samir är en otroligt spännande människa.” förkunnade Simon.
”På vilket sätt är han spännande?” frågade Rafael nyfiket.
”Ja men han har liksom sin utländska bakgrund, men är uppväxt i Sverige. Väldigt integrerad, men ändå lite mer exotisk än snittet. Jag vet inte riktigt. Jag gillar honom helt enkelt. Han ser ju farlig ut, men är världens bamsebjörn och så är han intelligent. Läkare på Karolinska. Fast det vet du ju redan.”
Rafael tittade på Simon och ryckte på axlarna. ”Vi vet alla!”
Det uppstod en tyst stund varpå Rafael tog tag i stången för att utföra sina hängande magövningar. Simon tittade sig omkring för att försäkra sig om att ingen stod för nära dem innan han tog till orda igen.
”Sen är det sexet.”
Rafael hoppade ner och höll för öronen. ”Jag vill inte höra några detaljer tack.”
”Kom igen Rafael. Är du inte det minsta nyfiken?” manade Simon skämtsamt.
”Du är ju för fan mitt ex. Jag vill inte höra något om ditt sexliv.”
”Jag lovar jag ska inte berätta några detaljer. Har du varit med någon utlänning förresten?”
”Nej. Det har jag inte och säg inte att du tänker köra When you go black you never go back grejen för då går jag.”
Simon skrattade högt och en lång diskussion om ämnet inkluderande fördomar och skrönor om ljusa män, svarta män och allt däremellan uppstod. De konstaterade att det kanske var spännande att träffa någon som inte såg ut som en själv, någon som kändes lite mer exotisk och kom från en minoritetsgrupp, men Rafael var väldigt noga med att poängtera att han inte trodde på att mörka män t.ex. var hetare i sängen.
”Till och med Gaga sjunger om Alejandro som är hot like Mexico.” skojade Simon.
”Jag hoppas verkligen att du inte säger allt det här till Samir. Du få ju inte låta honom tro att du tycker att han är bättre än dig och alla andra. Då får du det jobbigt Simon. Och jobbigt kommer du att få det oavsett. Den dagen Jakob får reda på detta får vi alla ett helvete och den dagen är inte långt bort.”
Simon puttade till Rafael och bad honom sluta ta upp allt det negativa. Rafael boxade försiktigt Simon på magen som svar, vilket startade en brottningsmatch som slutade med att en anställd på gymmet röt åt dem ordentligt och hotade med att de skulle få lämna gymmet om de inte uppförde sig.

Rafael stod i duschen med slutna ögon och tänkte på Ludvig. Han lät det varma vattnet skölja bort svetten från hans kropp. Ludvig hade inte gjort något som helst försök att kontakta honom, vilket inte förvånade Rafael det minsta. Ändå blev han lika irriterad varje gång han tänkte på saken. När han öppnade ögonen såg han att Simon tittade på honom.
”Vad fan glor du på?” frågade Rafael irriterat.
”Du är jävligt het alltså. Snäppet bättre än när vi var tillsammans.”
”Du är ett jävla psykfall Simon. Du har ju din gudagåva från mellanöstern nu. Vad tittar du på mig för?”
”Va inte så jävla pryd. Kom, vi tar en snabbis i bastun.”
Rafael pekade finger åt Simon och lämnade duschen. Simon skrek att han bara skojade och sprang efter Rafael.

De lämnade gymmet strax efter åtta. På väg till eventen passerade de Humlegården där Simon skulle möta sin langare. När affären var avklarad skyndade de vidare mot festen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Gossip boys. Bookmark the permalink.