Sandra är min idol

Jag har vid flera tillfällen skrivit att min favoritblogg är Niotillfem som drivs av Sandra, en svensk tjej som bor i New York, jobbar på en reklambyrå, har en pojkvän i Los Angeles och en massa coola vänner lite överallt. Hennes blogg är den enda jag faktiskt följer. Andra bloggar besöker jag då och då mest för att få en idée om vad folk lägger upp på sina bloggar. Det som tilltalar mig med Sandras blogg är att den är “rosa”. Den beteckning som jag ofta använder om sånt som jag anser ligga närmare fantasin än verkligheten. För mig är Sandras liv och leverna så rosa som det kan bli. Dessutom är hon en duktig skribent och skriver om sånt som tilltalar mig som vuxen och intelligent varelse.

En av de många rosa sakerna i Sandras liv är hennes pojkvän Ludvig. Han finns alltid med trots att de bor så långt ifrån varandra. Jag har med fascination reflekterat över deras starka förhållande som övervinner avståndet. Men så kom det där inlägget i måndags “och nu” där Sandra förkunnar för alla sina läsare att Ludvig lämnat henne. Att han inte längre älskar henne och att hon är förkrossad. Att ett förhållande tar slut är inget konstigt om än för det mesta ledsamt. Det som fängslade mig med inlägget är ärligheten i det. Hur Sandra ohämmat skriver att hon mår skit, att hon kedjeröker och dricker vin för att överleva chocken. Hon sminkar inte över något. Hon blottar sina känslor helt. Det är så jag ofta tänker att jag ska göra, men sällan gör. Därför är Sandra min idol och därför är hennes blogg så stor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.