Mäklare Stockholm.

Fick tips av en kompis som håller på att sälja sin bostad om en tjänst som kan underlätta försäljningsprocessen eller mer specifikt valet av mäklare. Även om det är i första hand lägenheten/huset som styr hur lätt eller svår försäljningen blir har mäklaren en central roll i det hela. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var svårt att välja mäklare när jag skulle sälja min första lägenhet. Jag visste inte riktigt vad jag skulle fråga om för att göra en utvärdering av huruvida mäklaren i fråga var en stjärna eller en katastrof. Då gick jag på magkänslan som var lite halvlyckat. Nu är jag en erfaren räv och ställer höga krav på mäklaren. De vill ju ha jobb och i de flesta fall går det bra att förhandla.

Att välja mäklare kan ju ta tid och har man inte tid, ork eller lust är det perfekt att låta någon annan göra det. Min vän tipsade om Mäklare Stockholm.

Så här beskrivs tjänsten på deras hemsida:
“Mäklarestockholm.org erbjuder en helt kostnadsfri tjänst som gör livet enklare för dig. Du registrerar dig helt enkelt i formuläret ovan så hjälper vi dig hitta helt rätt mäklare. När du registrerat dig tar vi nämligen kontakt med så många mäklare som möjligt i Stockholm och tar in anbud. Vi skickar dig alla förslagen från mäklarna och du väljer den som passar dig bäst. Svårare än så är det inte.”

Låter väldigt smidigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.