Beach 2012 forplay

Nästa torsdag åker jag till Kap Verde. Tjuvstartar Beach 2012 med andra ord. Jag har ju inte börjat tänka på packning, men igår kände jag att jag behövde gå igenom min badshortssamling för att se om jag har någon badbyxa jag kan tänka mig att använda i år.

De här turkosa badbyxorna från Tommy Hillfiger ska nog med på resan. De är halvkorta och så gör sig färgen riktigt bra mot en solbränd kropp.

De här är från Marc by Marc Jacobs. Lite längre än de ovan och i ett bra material som torkar fort. De ska också med.

De här badbyxorna från Andrew Christian är mina favoriter. De är väldigt korta dock. Förtjänar nästan inte att kallas för shorts, men de ska med i alla fall.

De här färgglada shortsen från Hollister har jag faktiskt aldrig badat i. Känns som att de aldrig skull torka eller att man skulle bli nedkyld om man gick runt med dem när de är blöta. De är däremot perfekta att byta till när man t.ex. ska luncha vid poolen eller stranden.

Den här trosorna från Aussiebum får däremot stanna hemma. Visserligen sitter den jättefint på australiensiska rugbyspelare och på mig också faktiskt, men jag känner mig naken i dem. De döljer liksom ingenting, definitivt inte….

De här tunna speedosen från Aussiebum har jag använt en gång. Jag tog ett dopp i havet efter en stund i solen och när jag kom upp tittade hela stranden på mig. Jag förstod varför när jag skulle lägga mig och sola igen. De var helt transparenta. Man såg ALLT. Jag bytte badbyxor och strand bums.

För att krydda till detta inlägg klipper jag in en reklam för underkläder från Andrew Christian. Den är ganska rolig och väldigt smaklös.

Let’s get soaking wet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Outfits. Bookmark the permalink.