Ödsla inte min tid

Nej. Jag är inte intresserad av att höra dig berätta om hur du ska kringgå mitt beslut.
Nej. Jag tycker inte att det är välinvesterad tid att lägga upp en plan för en genväg som kommer att resultera i något halvdant.
Ja. Jag vet att du har gjort så i alla år.
Ja. Jag vet att förändringar är jobbiga.
Varför jag tycker att vi måste göra på ett annat sätt? För att det gamla sättet inte var så bra.
Men……

Känner ni igen det?
Jag har aldrig förstått mig på människor som lägger tid och energi på att fundera ut argument för att hålla fast vid sådant som är utdömt. Jag blir speciellt trött om detta sker efter flera dagars stötande och blötande som resulterar i en överenskommen plan. Att komma i efterhand med ett stort leende och tro att man uppfunnit ett botemedel mot HIV när man i själva verket lagt en massa tankemöda på så kallad icke värdeskapande aktivitet är inte OK.
Det är väldigt svårt att dölja att man är missnöjd, men tack och lov är jag alltid diplomatisk när så behövs.
Fast helt ärligt får jag sådan lust att skrika “I can see your lips moving but all I hear is blah blah blah.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Spalten. Bookmark the permalink.