4 resmål och en bokningssite

Under en middag efter några glas vin började alla i sällskapet drömma och resor till jordens alla hörn. Jag, organisatören som de kallade mig för, fick i uppdrag att kolla upp förslagen och komma med en plan som inkluderar datum och pris för ett antal resmål. I ett svagt ögonblick tog jag på mig uppdraget, som i och för sig inte är speciellt betungande. Hemsidor där man kan boka flygbiljetter är många nuförtiden. Jag hittade en ny igår BokaSmart.se. Det är en enkel och avskalad sida där man kan söka flygbiljetter, hotell, sista minuten resor samt hyrbilar. Jag gillar speciellt hur allt visualiseras.

Mitt förslag till mina ressugna vänner blev följande. En vårresa till..

Lissabon 25/5 – 29/5 för 2151 SEK (reseguide)…

…eller Paris 25/5 – 28/5 för 1158 SEK (reseguide). Och en höstresa till…

…Chicago 7/9 – 11/9 för 4416 SEK (reseguide) eller…

…New York 7/9 – 11/9 för 4616 SEK (reseguide).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.