Stuffed meatloaf / Fylld köttfärslimpa

Lagade en fylld köttfärslimpa ikväll. Det är en bra vardagsrätt som är enkel att tillaga.
Detta behövs:
500 g köttfärs eller blandfärs
12 skivor rökt kalkon eller skinka
2 tomater
3 msk Dijonsenap
1 msk oregano
1 dl valnötter

Kavla ut färsen mellan två bakplåtspapper. Ta bort det översta pappret och stryk ut senapen över den utkavlade färsen.

Krydda med oregano. Lägg på kalkonen/skinkan. Skiva tomaterna och fördela skivorna över färsen. Avsluta med valnötterna.

Rulla.

Rulla.

Ugnsstek i ca 20 minuter vid 200 grader. Servera med ditt favorittillbehör. Jag åt matvete till.

/I made a stuffed meatloaf for dinner tonight. This is what is needed:
500 g ground meat
3 table spoons Dijon mustard
12 slices smoken ham or turkey
2 tomatoes
1 dl walnuts
1 table spoon oregano

Roll out the ground meat between two oven papers. Remove the paper on top and spread out the rest of the ingredients over the rouled out ground meat and make a roll of it. Bake in the oven for 20 min at 200 centigrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mat. Bookmark the permalink.

3 Responses to Stuffed meatloaf / Fylld köttfärslimpa

  1. Nina says:

    ahhh vad gott!! nu far man nya ideer pà matlagning! det ska jag kora nàn dag. besitos

  2. Harun says:

    Habib, varför äter du khanzir?

  3. Pingback: Varför äter du gris habibi? | JosefClaude

Comments are closed.