Jag provar något nytt!

God morgon sötisar :)

Hej raringar! Idag mår jag toppen. Hoppas att ni också känner er redo för den här torsdagen.
Måste bara berätta om gårdagen. Den var helt galen alltså. Jag vaknade runt sju, duschade, klädde på mig, åt frukost och så åkte jag till jobbet. Jag är en sån där som egentligen har ett 8-17 jobb, men eftersom jag är helt crazy är jag sällan på jobbet innan 9. Jag vill ju se bra ut på jobbet och därför måste jag lägga en timme på att fixa mig liksom, haha. Jobbet gick super duper bra. Jag gick på alla möten, missade inte ett enda och jag lyckades hålla fokus. Jag är proffsig liksom, haha. Nog om jobbet.
Jag åkte direkt från jobbet till gymmet och körde ett jättehårt pass. Jag tränade mina axlar och triceps. Ska ju ut i helgen och funderar på att ha ett linne på mig så måste pumpa de muskler som blottas liksom. Man vill ju vara sexig, haha.
Sen åkte jag hem och åt en jättenyttig och god middag som jag lagade själv. Värsta kocken liksom, haha. Efter middagen ringde jag till en kompis och vi pratade i nästan en timme om helgen och så typ. Det ska bli så kul. Vi ska typ drycka drinkar och så.
Jag tittade på Big Brother. Ohhh vad bra det var. Jag skulle också vilja vara med. Shit vad jag skulle äga.
Sen kände jag att jag att det var dags för lite skönhetssömn. Jag vill ju inte vakna på morgonen med ringar under ögonen. Det går ju inte. Så jag bara somnade och det var så skönt att sova.
När jag vaknade i morse kände jag mig jätteutvilad och så redo för en ny dag. Idag är det dessutom bara en dag kvar till helgen typ. Haha, orka tjata om helgen hela tiden haha. Jag är bara ärlig och skriver det ni alla tänker.
Nej, men nu ska jag äta mitt äpple. Det är ett rött äpple som ni kan se och det är jättegott.
Ha det bra så länge så ska jag uppdatera er om mitt liv om någon timme eller så.
Puss så länge.
PS: Jag vet att kvalitén på bilderna suger för ja har tagit dem med mobilen, men jag orkar inte bry mig, haha. DS

20120229-234016.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Spalten. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jag provar något nytt!

 1. Julia says:

  Underbart nytt grepp! Känns verkligen DU :)

 2. Nada says:

  jag ÄLSKAR det här inlägget! det är liksom klockrent, haha. ;)

 3. Huguette says:

  Toppen ahah! Du lyckades skriva som dem ;)

 4. Tilda says:

  Du typ äger! Puss

Comments are closed.