Hur förverkliga resdrömmar med en tunn plånbok?

Vad gör man om man rest alldeles för många gånger på ett år och bränt hela reskassan eller om man är en student med begränsad ekonomi, men med ett enormt ressug? Couchsurfing kan vara lösningen.
Jag blev tipsad av en vän som antog att jag behövde lite råd om ekonomiskt resande (vet inte varför) om en lista med tips på hur man får råd med en avkopplande resa trots sviktande ekonomi. Det finns ett och annat knep att ta till påpekade min vän och bad mig att inte kasta mailet. För att visa min tacksamhet delar jag med mig listan på bloggen. Den finns här.

Den effekt listan hade på mig var att jag surfade vidare till resfeber.se och började drömma om resor till Miami och Dubai. Jag sansade mig dock och påminde mig själv om att jag faktiskt ska till Kap Verde om en månad. Ni andra som inte har en resa inbokad kan dock fantisera och planera för fullt. Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.