Gossip boys, Feels like the first time

Jazzbrunchen på Södra Teatern var mer populär än Rafael som var den som hade bokat bordet trodde. De fick stå i en ganska lång kö trots att de hade en bokning. De behövde dock inte vänta alltför länge, vilket de var glada för eftersom de vid det laget var riktigt hungriga. Musiken som spelades av ett liveband skapade en härlig stämning i den gamla lokalen. De fick ett bord vid ett av de stora fönstren med utsikt över Saltsjön och Djurgården. Sebastian var i sitt esse och på väg till buffén tog han några danssteg som väckte uppmärksamhet. Rafael bad honom sansa sig, men det resulterade bara i ett Sebastian tog tag i honom och svängde runt honom i någon slags slasainspirerad dans. Rafael var röd som en tomat och ville strypa Sebastian som inte brydde sig om att invänta någon reaktion från Rafael. Han var redan framme vid buffén. De två övriga i kvartetet skrattade så de tjöt eftersom de visste hur mycket Rafael ogillade att få ögonen på sig på offentliga platser.

Väl till bords startade Sebastian en diskussion om Gaygalan.
”Alltså Simon. Jag måste bara fråga. Hur kommer det sig att du blivit inbjuden till QX-galan?”
”Kontakter älskling. Nåt ska man få för att ha legat med hela Stockholms gayelit. Gaygalan för mig är som årsmötet för klubben för inbördes beundran. Det är inavel på hög nivå. I flera led och generationer.” svarade Simon.
”Är det kriteriet för att bli inbjuden alltså?”
”Det är inte det jag säger, men det är därför jag blir bjuden. För något annat har jag inte bidragit med till gayrättskampen.”
”Fast du sitter antagligen i samma båt som 90% av gästerna.” sa Sebastian.
”Vad äger vi om nomineringarna till årets homo då?”
De diskuterade ämnet länge. Åsikterna gick som vanligt isär. Var Anton Hysén den enda öppet homosexuella fotbollsspelaren i Sverige? Är det en bragd att han nu kommit ut? Var Andreas, killen bakom bloggen Daskadasenibordet, värd nomineringen? ”Han driver en porrblogg. Vad är det att belöna?” tyckte Jakob. Simon himlade med ögonen och försvarade Andreas ”Så vad tycker du att han ska blogga om. Din Jesus kanske?” Killarna blev stundtals högljudda. Dels på grund av det engagerande samtalsämnet, men också för att de hade fått i sig två drinkar var.
”Nu byter vi ämne, tycker jag. Jag skiter fullständigt i vem som blir årets bög eller flata. Låt mig istället berätta om min natt. Jag gick ju till McDonalds på Kungsgatan och träffade halva Zipper där. Bästa efterfesten ever som dessutom resulterade i en bortamatch. Värsta heta brasilianaren. Vi dansade samba halva natten. Så nu vet ni varför mina ögon knullar varandra. Jag är faktiskt halvblind just nu för jag har typ sovit två timmar på sin höjd.” halvskrek Sebastian och fortsatte sin detaljerade berättelse i högt tempo och utan några som helst pauser för att inte riskera att bli fråntagen ordet.

De lämnade Södra Teatern strax efter tre på eftermiddagen. Sebastian, Simon och Rafael tog följe till Slussen. Sebastian tog röda linjen till Zinkensdamm och Simon gröna linjen till Rådmansgatan. Rafael hoppade på treans buss. Det tog inte många minuter innan han kände den ofta återkommande känslan av tomhet växa inom honom när han väl var ensam. Han plockade fram sin telefon och skrev ett sms till Ludvig ”Hej gubben. Hoppas att du har en fin söndag. Har du lust att äta middag med mig ikväll?” Han höll kvar telefonen i handen och tittade på displayen i förhoppning om att få ett snabbt svar, men fem minuter senare gav han upp. “Jag vet ju hur Ludvig funkar.” konstaterade han för sig själv. Det dröjde alltid minst en timme innan han fick något svar. När bussen passerade Riddarholmen tänkte Rafael på hur mycket han egentligen hatade att vänta på Ludvigs sena sms och kom att tänka på Simons berättelse några timmar tidigare. ”Den plågsamma väntan.” var Simons beskrivning.

Jakob stod på sin balkong och rökte. Han hade ett akut behov av fysisk beröring. Han var inne på sin sjunde vecka utan någon som helst kelkamrat. Han föreställde sig ett par varma och mjuka läppar mot sina egna och en naken kropp som kramade honom. Han var på gränsen till desperat. Varken det ihärdiga bedjandet till Gud eller Jesus fick honom att bli kvitt sina tankar på det förbjudna. Som så många andra gånger föll han dock ner på knä vi sängfoten, knöt ihop händerna, vilade panna mot sina händer och bad till den person som var hans livslina i tillvaron, Jesus. ”Kära Jesus. Varje gång jag känner mig svag eller vilsen vänder jag mig till dig. Jag behöver råd och vägledning. Min längtan efter det köttsliga är enorm och jag inser att det inte kommer att vara lätt att hitta en person som kan ge mig det och sann och ren kärlek. Är jag en dålig människa om jag bejakar mina fysiska behov utan att de nödvändigtvis bottnar i något annat är just en längtan efter vällust? Hur ska jag agera?”

Rafael bestämde sig för att ägna en stund åt att uppdatera tidsplanen för det projekt han ansvarade för när han kom hem. Två timmar senare var han klar med alla justeringar. Han hörde att telefonen signalerade om ett inkommande meddelande. ”Ludvig är så förutsägbar.” tänkte Rafael. Ludvigs svar var kort och koncist ”Jag kan tyvärr inte ikväll då jag redan har middagsgäster. Vi hörs i veckan. Kram.” Rafael kände hur hans mod föll även om han antog att Ludvigs svar skulle vara negativt redan när han skickade förfrågan till honom på bussen på väg hem. ”Då får jag väl laga en fantastisk söndagsmiddag åt mig själv. Det är jag värd med eller utan någon partner.” sa Rafael högt till sig själv. Han började med att korka upp en flaska Selvarossa och så startade han sin pepp-musiklista på Spotify. En lista med låtar som handlar om att ha övertag och kontroll. Första spåret var Amanda Jenssens ”For the Sun”. Efter fyra låtar kände han sig fortfarande inte peppad. Han ringde till Sebastian.
”Vill du komma och äta middag med mig. Jag känner att jag har en akut söndagsdepression på gång. I need company.”
”Jag tar en taxi och kommer med en gång älskling.”
”Vad hade jag gjort utan dig, du ädla gentleman?”
Båda skrattade.

Jakob fick inget besked från ovan och testostoronöverskottet vägrade att lägga sig. Han loggade in på grindr, kontakt-appen han fick installerad på sin telefon på Rafaels fest kvällen innan. Han insåg snabbt att det var många fler än han själv som behövde sällskap en helt vanlig söndagskväll. Han blev sittande i soffan med diverse konversationer. Efter några inledande och gallrande frågor reducerades antalet intressanta kandidater till två och efter ytterligare en timme bestämde Jakob träff hemma hos en viss Per som bodde vid Hornstull. Per var 37 år gammal, tatuerad, skäggig med rakat huvud och lite gorilla-aktig som Jakob brukade uttrycka det. Helt i hans smak. Jakob hoppade in i duschen, borstade tänderna, ansade sitt skägg lite och gav sig ut i den kalla januarikvällen. Han gick Wollmar Yxkullsgatan bort till Ringvägen och sedan vänster på Hornsgatan hela vägen bort till Hornstull.
Per öppnade dörren iförd ett par kalsonger. Jakob blev både nervös och upphetsad, men blev stående kvar vid dörren.
”Tänker du komma in?” manade Per.
Jakob klev in i hallen, tog av sig skorna och hängde av sig jackan, men sen ville Per inte ödsla mer tid. Han var målfokuserad och visade väldigt tydligt att han inte var intresserad av att småsnacka. Han tog tag i Jakobs hand och förde honom till sovrummet och de landade snabbt i Pers stora dubbelsäng. ”Inga levande ljus eller trevlig bakgrundsmusik.” hann Jakob tänka innan han kände Pers läppar pressas mot hans egna. De kysstes, tumlade runt och några minuter senare låg Jakobs kläder på golvet bredvid Pers kalsonger.

Per sträckte sig efter en liten gul flaska som stod på nattduksbordet.
”Poppers?” frågade han Jakob.
”Vad är det för något?” frågade Jakob och kände sig dum.
”Vet du inte vad poppers är? Då har du missat något måste jag säga. Det är en harmlös vätska som höjer sexupplevelsen en nivå. Man fort ett kort rus som gör en till ett vilddjur i sängen.”
”En drog? Är den laglig?”
”Den finns nog inte att köpa i Sverige, men jag tror inte att den är narkotikaklassad. Jag har ingen aning och jag bryr mig inte. Prova bara. Du kommer inte att ångra dig.”
Jakob kände sig inte riktigt komfortabel med idén att sniffa i sig något som skulle kunna påverka hans beteende, men han ville inte verka ung och osäker. Per sträckte fram flaskan.
”Ta ett djupt andetag bara.” sa han till Jakob med ett leende på läpparna varpå Jakob sniffade i sig en rejäl dos av den lättflyktiga vätskan med den mycket fräna lukten.
”Nu åker vi.” skrek Per och kastade sig över Jakob.
Jakob kände hur ruset kickade in.
När Jakob promenerade hemåt flera timmar senare tänkte han att han antagligen inte hade några som helst spår av testostoron kvar i blodet. Han kände sig helt tömd på kroppsvätskor och längtan efter köttsligt umgänge. Han tänkte att sex med Per i kombination med poppers var som att ha ”sex for the first time”. Det var en mycket härlig upplevelse konstaterade han för sig själv, men Jakob påminde sig själv att det där med poppers inte fick upprepas. Det skulle vara en engångsgrej. ”Nu har jag testat och det var trevligt, men jag gör det inte igen.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Gossip boys. Bookmark the permalink.