Resfeber

Imorgon bär det av till New York. Som jag har längtat. Inför jul är staden alltid extra mysig med all julbelysning och julskyltning. Väderprognosen utloval ca 10 grader och sol. Jag ska försöka resa med en halvfull väska ifall shoppinglusten infinner sig, även om jag de senaste två veckorna har blivit matad med att jag måste ta det lugnt med shoppandet. Den här gången är det faktiskt inte prio ett. Högst på listan står maten. Vi har en lång lista med ställen vi ska prova. På söndag blir det musikal. Festa ska vi också hinna med.

Vads ka jag ha med mig?

Ska den här med?

Fasiken, väskan är nästan full.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Resfeber

  1. Julia says:

    Åh! Vad härligt! Hoppas ni får en underbar resa. Jag tycker att du ska strunta i fåniga shoppingrestriktioner! Klart du ska handla, så mycket du bara kan . Puss

Comments are closed.