Julklappstips för honom, ansiktsvård

Vill tipsa om två paket/serier hudvårdsprodukter för män som jag har testat och gillar av olika skäl. Ett komplett paket eller en produkt ur serien är dessutom en perfekt julklapp. Det förutsätter naturligtvis att mottagaren är intresserad av att ta hand om sin hy.

1. Shiseido har en komplett hudvårdsserie för män. Ansiktstvätten känns lyxig och ger en frisk känsla. Den fuktgivande krämen efteråt är ett måste. Ögonkräm hör kanske inte till en bas som man behöver. Kan man, ska man unna sig den för den gör skillnad.

2. Clinique (Skin supplies for men). Clinique har olika serier för olika hudtyper, vilket faktiskt inte många andra märken har än. Det är just därför jag vill tipsa om deras produkter. Jag har testa deras “extra strength” serie och är mycket nöjd.

Alla produkter ovan finns att köpa hos större varuhus som Åhléns och NK, men finns även att beställa på nätet. StrawberryNet är en mycket bra site med ett stort utbud. Priserna i detta inblägg är baserade på produkternas pris hos just StawberryNet. Produkterna jag skriver om finns under Men’s skincare och så under respektive märke.


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.