Fynd i min skissbok

För ett gäng år sedan när jag var less på att stå på ett forskningslabb och blanda kemikalier sysslade jag med verklighetsflykt på fritiden. Jag drömde om att bli en känd kläddesigner. Jag tog mig i kragen och sökte mig vidare från labbet och det har ju gått riktigt bra, tycker jag. Designerdrömmarna hamnade på hyllan. Igår tittade jag igenom skissboken där min tilltänkta kollektion var dokumenterad. Det var underhållande och nostalgiskt. Mycket är utdaterat. Det har hänt en del sedan 2005, men två av skisserna skulle faktiskt funka i år med. Kanske?

Men jäklar vad modellerna är smala. Vad hade jag för kroppsideal? Helt ärligt var det nog bara brist på teknik. Det är svårt att skissa proportionellt.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.