Härmapa i Fillipa K kostym

Kenza vs Firas

 
 

Skjorta med murarkrage från Caulfield Preparatory (det kommer ett inlägg om detta märke framöver) och kostym från Fillipa K (se bilderna nedan). Den grå pläden är från Foxford och den vita från Ralph Lauren.

Christian Mini Check Jacket

 
Christian Mini Check Slacks

Kavajen är figursydd och byxorn har smal passform, vilket gör att man med fördel kan ha ett par boots, t.ex Chelsea boots till. Generellt tycker jag att man ska försöka framhäva skorna när man har kostym på sig. Det förstärker det uppklädda intrycker och då är det ju bra att byxorna är smala nertill.  

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Outfits. Bookmark the permalink.

One Response to Härmapa i Fillipa K kostym

  1. Nina says:

    SNYYGGT!! I almost wish that I was a man! haha :)

Comments are closed.