Dags för fest

Jag ska på en 30-årsfest ikväll. Jag vill vara lite uppklädd, men ändå trendig. Detta blir kvällens outfit:

En prickig skjorta från Caulfied Preparatory. För att få en ledigare look bestämde jag mig för att kavla upp ärmarna. Mina biceps verkar vara olika stora, så jag lyckades inte rulla upp ärmen på högra sidan så mycket som jag ville. Resultatet känns OK i alla fall, lite carzy. Byxorna är i lila manchester från Fillipa K, skärpet är från Scotch&Soda, ökenkängor och fluga från Fillipa K.

 

Christian-Claude ska också på fest, men i Göteborg. Fick delar av hans outfit via MMS. En riktigt snygg sammetskavaj från H&M med häftiga detaljer inspirerade från det militära.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Outfits. Bookmark the permalink.