Enkel hjälp mot glansig hy

Jag har den stora oturen att ha fet hy. Jag har provat alla möjliga krämer som ska vara anpassade för fet hy. De sägs vara oljefria och ibland innehåller de puder som ska suga upp talgen som produceras i överskott, men inget funkar något vidare. Man måste se till att torka bort det för att slippa gå runt med ett glansigt ansikte.

Sedan ett år tillbaka använder en produkt som jag är mycket nöjd med, Shiseido Pureness Oil-Control Blotting Paper. Det är tunna ark som absorberar fett väldigt effektivt. Man ska lägga dem mot pannan och näsan och trycka till med fingrarna. Resultatet är en matt och fräsch hy.

Läs mer på Shiseidos hemsida Pureness Oil-Control Blotting Paper

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.