Kappor för män höst 2011/ vinter 2012 (del 1), lyxiga kappor

Vinterjackor i alla ära. De är varma och funktionella, många är faktiskt väldigt snygga. Ett alternativ som vi tycker om, trots att det kanske inte är ett lika bra skydd mot kylan i Norden är kappan. När det kommer till kläder är inte syftet de uppfyller det viktigaste alla gånger. Det måste vara snyggt, tycker vi. På många av modevisningarna inför höst 2011 / vinter 2012 visades en uppsjö av mer eller mindre klassiska kappor. Här ett gäng bilder på lyxiga kappor för inspiration. Vi kommer att publicera ett inlägg om kappor som är lika snygga, men som belastar plånboken ganska mycket mindre inom kort.
 
 

Vivienne Westwood

 

Versace

 

Lanvin

 

Gucci

 

Giorgio Armani

 

Giorgio Armani

 

Bottega Veneta

 

Burberry

 

Se även vårt inlägg om budget kappor http://josefclaude.se/2011/10/09/kappor-for-man-host-vinter-2011-del-2-budget/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Herrmode. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kappor för män höst 2011/ vinter 2012 (del 1), lyxiga kappor

  1. Samu says:

    Riktigt sjysst! Vivienne westwood tilltalar mig mest, visst är knäppningen lite lätt sned. Uppskattar när detaljer är enkla men samtidigt framträdande och drar blickarna till plagget. Bra blogg hörni!

  2. Pingback: Vinterjackor för män, vinter 2011 / 2012 | JosefClaude

Comments are closed.